Om du planerar en dag på stranden med barnen är det en bra idé planera lite innan ni ska åka iväg. Ett tips är att ta med en välfylld matsäck och saker att aktivera barnen med. Om barnen är sysselsatta och glada får du också en lugn stund.

På sommaren är lata dagar på stranden väldigt härliga och avkopplande men vad är en sommar utan härliga badleksaker som hela familjen kan roa sig med? För att kunna koppla av ännu mer men även underhålla barnen kan en badmadrass vara en bra investering. En badmadrass har hela familjen användning av. Barnen kan hålla sig sysselsatta i timmar med en badmadrass medan du kan ligga och lapa sol. När de inte använder den kan du ligga på den för att få en stunds härlig avkoppling. Om du har en pool är det perfekt att lägga dig på en badmadrass och guppa runt på vattenytan för att få återhämtning efter en hektisk dag. Om du ligger på en badmadrass i en sjö eller ett hav tänk på att du har koll så att du inte flyter iväg för långt.

Barn älskar badleksaker

Det finns mängder med olika typer av badmadrasser. Du kan hitta badmadrasser i olika färger och former men även modeller som har en mugghållare för drinken. Till barnen kan även badringar och armpuffar vara bra att ha. En badring som är utformad som en flamingo, svan eller en enhörning brukar barn uppskatta. Armpuffar är bra för barn som ännu inte kan simma. Tänk på att hålla barn som inte kan simma under uppsikt hela tiden för att undvika att en tragisk olycka sker. För att aktivera familjen kan även badbollar och strandspel vara perfekt att ha med sig. Det är roligt att kasta boll mellan varandra i vattnet och då får alla lite motion också. Ett tips är att ta med en picknickkorg fylld med godsaker som håller alla nöjda och glada.

Bra saker för en fantastisk sommardag:

• Badmadrass och armpuffar
• Gott fika och snacks
• Badboll och strandspel
• Sköna solstolar
• Många handdukar
• Solkräm och våtservetter