En barnfamilj har ofta en pressad ekonomi, det vet de flesta. Men har du en betalningsanmärkning kan det vara svårt att få lån och när hyresinbetalningen krisar är det svårt att få allt att gå ihop. Tur är då att det faktiskt finns aktörer som beviljar lån med betalningsanmärkningar.

Behöver du extra pengar för att köpa en ny bil eller för att betala hyran kan ett privatlån ibland vara enda utvägen. Med det sagt ska du naturligtvis bara ta ett lån om du är kapabel att betala tillbaka. Ett lån med betalningsanmärkning kan du hitta hos Brixo, med fördelaktiga villkor och ränta.

 

Vad kan en barnfamilj ha svårt med rent ekonomiskt?

Att spara ihop pengar när du har barn är inte speciellt lätt. Att spara är dock väldigt viktigt, men när du inte har några medel över i slutet på månaden måste du tänka på hur du ska överleva. De vanligaste problemen på det ekonomiska planet är att inte få ihop till hyran, köpa mat och kläder till barnen eller ha råd att investera i en ny bil.

 

Vad kan en betalningsanmärkning ställa till med?

Om du får en betalningsanmärkning kan du i värsta fall ha svårt med att hitta en hyresrätt, ta lån eller be om att få köpa saker på avbetalning. En betalningsanmärkning håller dessutom i sig i minst tre år och kan ställa till det för dig, inte minst om du har en familj att ta hand om. Dock finns det som sagt aktörer som godkänner lån för låntagare med betalningsanmärkningar. Om du visar att din betalningsanmärkning är gammal, att du betalt din skuld och att du nu har tagit nya tag, kan ett lån vara lösningen. Är ni dessutom två parter i familjen som kan dela på ansvaret har ni större chans att klara av det.