När barnet blivit sjukt och du behöver en läkarbedömning kan du smidigt få det på nätet. Det är enkelt att söka vård online och du slipper omaket att ta med ditt barn till en vårdcentral eller till akuten. Förutom vård online är det även möjligt att få recept för mindre åkommor utan videochatt eller fysiskt besök.

Den som har varit hemma med sjukt barn vet att det inte är helt enkelt att åka iväg till en vårdcentral för att sedan sitta där i timmar för att få hjälp. För föräldrar är det därför guld värt att det finns snabb vård online att tillgå när barnet är sjukt. Vård och recept online finns tillgängligt oavsett var du befinner dig.

Mor och barn far konsultation av lakare digitalt

Få recept till ditt barn inom 15 minuter

Om du tar hand om barn hemma som är tillfälligt sjuka och du själv också är risig är det en ynnest att kunna vända sig till en vårdaktör online. Det bästa är att du även kan få recept utskrivet om det behövs. Receptet kan du få inom 15 minuter. Det du behöver göra är att fylla i ett hälsoformulär. Recept kan skrivas ut för diagnoser som urinvägsinfektion, pollenallergi, akne och manligt håravfall. Om du inte har prövat det ännu är ett tips att verkligen göra det. Du kommer med stor sannolikhet inte att ångra dig.

Få vård närsomhelst online

Det är många som ser flera fördelar med digitala vårdbesök och många väljer det alternativet till barn. För många kan det vara en bra utväg när det exempelvis finns en osäkerhet kring huruvida det är lämpligt att åka in till akuten. Många menar att vård online används för lättvindigt men faktum är att det även avlastar olika vårdinrättningar som akuten. De digitala tjänsterna ger även individen tillgång till vård oberoende av plats och tid vilket är en klar fördel.