Vet du inte vad du ska ge bort som gåva? Ett smyckeskrin är värd en tanke eftersom det passar både barn, tonåringar och vuxna. Du kan lägga allt möjligt i det och skrinet blir dessutom ett vackert prydnadsföremål.

Har ditt barn just börjat upptäcka hur kul det är med smycken? Idag finns underbara smycken för både barn och tonåringar och vad kan då passa bättre än att ge dem ett smyckeskrin av den allra finaste kvalitet och med en rad olika fördelar? I det kan du placera smycken och klockor men även lägga de närmaste hemligheterna och ha skrinet som en slags hemlig låda.

Barnets egen hemliga trädgård

Som barn är det kul att vara lite som de vuxna men samtidigt vill barnet upptäcka sin egen smak. Ett smyckeskrin gör att barnet känner sig stort och samtidigt ger det henne eller honom chansen att förvara de saker som han eller hon håller mest kära.

För en tonåring är smyckeskrinet även en plats att förvara smycken som man får under årens lopp när det sker något speciellt i ens liv. Ofta ger föräldrar och släktingar bort smycken till konfirmation och student och det kan vara ganska dyra smycken där kvalitet och hållbarhet står i fokus. Att förvara dem i ett vackert smyckeskrin är perfekt för att hålla ordning på dem och hålla de fina länge.

Kort sagt är ett smyckeskrin en bra present till alla åldrar och till alla kön. Och vem säger att det nödvändigtvis måste förvaras smycken däri? Låt det bli mottagarens egna hemliga trädgård.

Fördelar med att samla sina smycken på en plats

Young woman taking earring from jewelry box near mirror

Skrinet är inte bara en fin sak att ha ståendes på bordet eller i hyllan, det är också en bra plats att förvara sina smycken på eftersom de då inte utsätts för solljus eller fukt, något som kan skada dem och göra dem fula. Det kan också göra att de samlar på sig smuts som kan orsaka eksem på din hud så småningom. Tänk på att putsa dina smycken noga då och då.

Skrinet är också idealiskt eftersom det har en massa fack och skrymslen som gör att smyckena inte trasslar ihop sig i varandra. På så sätt vet du vilket örhänge som går till vad och du vet också att den fina halskedjan inte får en massa knutar på sig med tiden.