Den forna postorderjätten Ellos har numera en välfylld sajt där du kan handla billiga barnkläder online. På så sätt vinner du tid inför skolstart, vårshoppingen eller närhelst ditt barn behöver ny mundering. Att handla på Ellos betyder rimliga priser och snabb leverans, och med en rabattkod pressar du priserna ytterligare.

Att hitta barnkläder är ofta ingen svår match men däremot tenderar de att kosta skjortan eftersom dina barn växer ur dem så fort. Här gäller det att tänka smart. Shoppa barnplagg med rabattkod från Ellos hos Gratislandet och spara in pengar som du kan ha glädje av till annat.

barnklänningarEllos ger dig senaste trenderna inom barnkläder

När du handlar till dig själv vill du naturligtvis att kläderna ska vara så trendiga som möjligt samtidigt som de håller god kvalitet och är prisvärda. Denna aspekt är ännu viktigare när du handlar till barn, eftersom barn jämt är ute och rör på sig och smutsar ner sig. Skor och ytterplagg måste hålla extra hög nivå och vara slitstarka. Det gäller också att tänka hållbart, då barn växer ur sina kläder fortare än kvickt. Håller kläderna hög kvalitet kan du låta de yngre barnen ärva dem, vilket både är klimatsmart och prismedvetet.

Vi vet genom studier att drygt 7,5 kilo textilier per person hamnar i soppåsen varje år. Runt 60 procent av dessa bedöms dessutom vara i så bra skick att de skulle kunna återvinnas eller användas igen, säger Yvonne Augustsson, handläggare på Naturvårdsverket

Det kryllar av kampanjer

Ellos har ett stort utbud av varierande barnkläder till dina små älsklingars garderob. Eftersom kollektionerna ständigt varieras och nytt inkommer, får du också de senaste trenderna så att ditt barn trivs med sig själv. Om du håller utkik efter kampanjerbjudanden kan du slå till på de bästa priserna och kanske till och med ge dig själv en extra gåva i samband med barnshoppingen. Varför inte hitta en outfit mor-dotter där ni båda klär er likadant?