Att skaffa barn är för många det allra största som någonsin händer en i livet. Och visst är det sant! Att skapa ett helt nytt liv på egen hand är en otrolig känsla, och den kärlek man känner till sina barn är helt olik all annan i världen. Därför är det inte så konstigt att många vill göra det mesta av barnets allra yngsta år och verkligen ta vara på småbarnsåren, gör mycket och fotograferar varenda liten sekund. Inget ögonblick är oviktigt.

Förskolebarn på promenad

Att bli förälder är en otroligt stor upplevelse. Att gå från att vara ansvarig för sig själv till ett helt annat liv är en stor uppgift, näst intill overklig, men väldigt härlig. Det är med andra ord mycket som förändras, och det både på gott och ont såklart. Men över lag är det bara en positiv upplevelse att få barn, och under småbarnsåren händer det otroligt mycket roligt som man såklart vill minnas för evigt och dessutom kunna visa för barnen när de vuxit upp.

  • Att samla sina fina bilder vill man såklart göra, och inte i en mapp undangömd på datorn. Bilderna är ju till för att tittas på! Så varför inte använda bilderna till en fin fotobok? Man kan hitta fotoböcker hos japanphoto.se och man kan själv välja om man vill designa den själv, eller få hjälp med det. Det blir en perfekt present eller något som kan ligga framme för gäster att bläddra i. Otroligt roligt!
  • Men det är inte alla som nöjer sig med att ha bilderna i en bok, där man egentligen inte ser dem förrän man slår sig ner i soffan och öppnar boken. Istället vill man ha dem framme, och det är såklart inte så konstigt! Att ha till exempel en fotokalender hängande hemma på väggen med sina absoluta favoritbilder är därför ett tips! Se till att gör din fotokalender själv där du väljer ut format och bilder!
  • Det är vanligt att man hänger upp bilder på väggarna, eller ramar in dem i en ram på byrålådan eller liknande. Att man helt enkelt, precis som förr i tiden, framkallar bilderna i bra upplösning. Skillnaden numer är väl snarare att man kan välja lite mer fritt på format, färg och så vidare. Så att man kan få det precis som man vill, och fylla sitt hem med massor av underbara bilder på sina barns yngsta år!

Att samla på sig ett gäng riktigt bra bilder från sitt barns uppväxt behöver heller inte vara så svårt, men för att kunna göra böcker, kalendrar med mera av sina fina bilder så måste man ju ta några från första början. Många investerar i en bra kamera för riktigt bra bilder, men på den senaste tiden är det en del som hoppas över en riktigt bra kamera och använder sin mobiltelefon till att ta de fina bilderna istället. Något som kanske inte fungerar riktigt lika bra, men nästan! Man ska dock tänka på att om man verkligen vill göra något med bilderna bör man fota med bra upplösning, något som inte alla mobilkameror erbjuder direkt.